Logo

BBQ Cube Squash Open Kategoria B

Wyniki turnieju!

Finałowa trójka to:

1. Piotr Prokop

2. Wojciech Karwowski

3. Tomasz Piskórz

Gratulujemy!!

Lista Zawodników:

  1. Paweł Krzywicki
  2. Kuba Zieliński
  3. Tomasz Klepacz
  4. Tomasz Łuczywek
  5. Paweł Ruchlicki
  6. Paweł Dunikowski
  7. Denis Maslov
  8. Piotr Prokop
  9. Krzysztof Lepionka
  10. Kamil Śpiewak
  11. Ola Miler
  12. Karolina Kościuk
  13. Tomasz Piskórz
  14. Szymon Włodarczyk
  15. Sylwek Wójcik
  16. Wojciech Karwowski

ZASADY OGÓLNE:

  • turniej rozegrany zostanie w kategorii OPEN
  • turniej będzie rozgrywany systemem pucharowym
  • każdy z zawodników musi posiadać licencję PFS (można ją bezpłatnie wyrobić na stronie www.pfs.com.pl lub w lobby klubu)
  • turniej zaliczany jest do rankingu Polskiej Federacji Squasha
  • turniej będzie rozgrywany na 6 certyfikowanych kortach McWIL Premium
  • turniej OPEN zaplanowany jest na 16 zawodników – w przypadku dużego zainteresowania turniejem dopuszczamy możliwość rozszerzenia go do 32 graczy
  • korty do rozgrzewki będą dostępne od godz. 8:30

ZGŁOSZENIA

przyjmowane są wyłącznie drogą mailową (adres: kontakt@cube-club.pl)
Termin zgłoszeń upływa 24.07.2014 r. (czwartek) o godz. 12:00.

OPŁAT WPISOWA do turnieju wynosi 60 zł + 10 zł ‘składka’ na piwo oraz przekąski przygotowane na grillu J (wpisowe obejmuje 10 zł opłaty dla PFS).
Osoby posiadające kartę MultiSport lub inne karty tego typu - mogą z niej skorzystać przy opłacie za turniej - odliczają od wpłaty 15zł.
- opłatę można wnosić przelewem na wskazane poniżej konto lub gotówką w kasie CUBE do czwartku 24.07.2014 r.

Dane do przelewu:
Odbiorca: Mind Consulting Jakub Zieliński
Numer rachunku: 22 1020 3147 0000 8102 0071 0715
Nazwa banku:  PKO BP S.A.

Opłata wpisowa obejmuje:

start w turnieju, 1 piwo i przekąski z grilla oraz opłatę dla PFS

W czwartek 24.07.2013 r., po weryfikacji opłaty wpisowej, odbędzie się losowanie i rozpiska gier.
Wyniki losowania oraz harmonogram zostaną opublikowane na naszej stronie internetowej oraz na naszym profilu na Facebook’u.